Pedagógusok a liberálisok hálójában III. rész

A Hívatlanul Hálózat tagszervezete a Humán Platformnak. Szoros kapcsolatban állnak a TASZ-szal és a – Soros Alapítvány által létrehozott – Eötvös Károly Intézettel (ezt vezeti Majtényi László kiérdemesült adatvédelmi biztos). E két szervezet a Heti Válasz 2013-ban készült összeállítása szerint bevételeinek 74, illetve 57 százalékát Soros Györgytől kapta.

Meg is dolgoztak érte. 

MAJTÉNYI LÁSZLÓ, AZ ÖNMAGÁTÓL IS FÜGGETLEN FÜGGETLEN 

Résztvevői voltak a 2014 végén kezdődött tüntetéssorozatnak. Csatlakoztak a Szabad Oktatást és az Egymillióan az internetadó ellen (Gurmai Zita egykori szocialista parlamenti és EP képviselő fia, Gulyás Balázs által vezetett) Facebook-csoportok által közösen szervezett „Nincs hova hátrálnunk” – című tüntetéséhez, amely végül a rendőrökkel való dulakodásba torkollt. 2015. március 15-én együtt tüntettek a Szolidaritás mozgalommal.

A Gurmai-gyerek végül mégsem vált be néptribunként, bár édesanyja és elvbarátai minden – vagy még annál is több – támogatást megadtak és megszereztek neki. Bár kissé furcsa, hogy komoly pártpolitikai háttérrel veselkedik valaki a civil mozgalom élére állni, de a mai világban akár minden lehetséges is lehetne… 

GULYÁS BALÁZS, A GURMAI-GYEREK, ÉPPEN SZÉKHÁZAT OSTROMOL...

Az viszont biztos, hogy a Hívatlanul Hálózat mindenben igyekszik kenyéradó gazdája kedvére tenni, hiszen a menekültbarát megmozdulások a bevándorlás tömegessé válásától jellemzik a csoportot. Hogy mást ne mondjunk: aktívan részt vettek a kormány „menekültellenességet szító” plakátjainak megrongálásában.

A behálózott pedagógusoknak azért e ponton érdemes elgondolkodnia: „hívatlanéknak” vagy a kormány lett végül igaza migráns-ügyben? (Segítségül: Köln).

És akkor jöjjön a hab a tortára. A nagy – és legalább ennyire vitatott – múltú, most hirtelen nagyon aktív: PDSZ. Nem csak, hogy felbukkantak a tüntetésszagra, hanem rögvest át is akarják venni a kezdeményező szerepet. Olyannyira, hogy pénzt is rittyentettek arra, hogy az „értekezletre” vidékről jövők utazási költségeit megtérítik. Hogy mennyire nem légből kapott az ajánlat azt az is jelzi, hogy maga Komjáthy Anna, a PDSZ Budapesti Választmányának ügyvivője jegyzi a felhívást. 

KOMJÁTHY ANNA, A FIZETŐ SZERVEZŐ (forrás fb)

 

Komjáthy korábban azon értelmiségiek között volt, akik a 2008-as szociális népszavazás előtt aláírták a „független háziorvosok” vizitdíjat támogatók nyílt levelét Gyurcsány mellett. Komjáthy lelkes szignáló, mert aláírta a FEKETE ORSZÁG szolidaritási mozgalom felhívását is, mely keretében fekete szalaggal tiltakoztak az egészségügy állapota miatt. Na, mit gondolnak, ki szervezte az akciót? Naná, hogy a Hívatlanul, de hogy Soros Gyuri biztos lehessen a dolgában, az eseményük meghívójában a Krétakör ominózus száma szerepel. De Komjáthy Anna nemcsak a PDSZ Budapesti Választmányának ügyvivője: hála az istennek tagja még a Hálózat a Tanszabadságért egyesületnek is.

No, kedves Olvasóim, az elmúlt 3 napban bemutattam a pedagógus aláírásgyűjtés „civiljeit”. Már csak egy kérdés maradt: ha a civilek ennyire „civilek”, akkor minek kellenek ide pártok?

Kell egy Soros-párt, oszt’ jó napot! 

(vége)

4
https://csvm.blogstar.hu/./pages/csvm/contents/blog/24391/pics/14542268401850558_800x600.jpg
Gulyás Balázs,Gurmai Zita,Komjáthy Anna,Majtényi László,TASZ
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
tündérördög válasza: Nádházi bejegyzésére 2016-02-01 21:46:50
Alkalmazzák, sőt, ha hazamegy még otthon is a munkáját végzi. 32 órát kell benn lennie a munkahelyen, 26 órája van, arra minimum fél óra felkészülés az már 45 óra , az napi 9 óra, nincs benne semmi írásbeli tevékenység, dolgozatjavítás, versenyekre való felkészülés.A szünetben is gyermekekkel foglalkozik, a szabadság meg 30 nap, az kb 6 hét, ettől több neki sincs. A többi meg jóformán ünnepnap.De akkor meg írja a 80 oldalas portfólióját, amit azért találtak ki, hogy ne kelljen rögtön a ped2 -be sorolni végzettség szerint. Így totál mindegy, milyen iskolát végzett, akár 3 akár 6 évig tanult. Én azon sem fogok csodálkozni, ha majd kőművesek fognak tanítani ezentúl.Odatendálunk, legalábbis a poltikusok műveltségét figyelembe véve, akik így beszélnek"abba lehet fejezni", és így irnak" kezd el!"
Válaszolok
Nádházi 2016-02-01 11:04:44
szerintem a tanárokra tanitokra is alkalmazni kellene a napi 8 ora munkavégzést,és a szűnetekre is kellene találni számukra valami jo kis elfoglaltságot, és nekik is csak 30 nap szabadság járhasson!!!alapjaiban, ne a beton kössön már a kőmüvesbe!én is fanatikus jobboldali és igazság párti vagyok!!!!
Válaszolok
tündérördög 2016-01-31 13:05:37
Ja, és tősgyökeres jobboldali vagyok.
Válaszolok
tündérördög 2016-01-31 13:04:48
Rátelepednek a kis pártok és szervezetek a jogos elégedetlenségre, ezért nem kellene nagyokat hibázni.
Az internetadónál hibáztak, és az oktatás átalakításánál is. Csak egy aprócska tévedés: A besorolásoknál nem vették figyelembe a képzés különbözőségeit /tanító, tanár/, de kitaláltak hozzá 80oldalas önmegvalósító portfóliót és háromszoros ellenőrzést. Hivatalnokká tették a tanárt, aki ott rostokol az iskolában a túlmunka megfizetése nélkül. Itt is a szokásos aránytalanság érvényesült, mint mindenhol, vannak, akik nagyot kaszáltak, vannak, akik keveset.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?