Ligetvédők portré – 2. rész – Erőszak és politikamentesen

CSVM

Folytatódik vicces sorozatunk, amelyben bemutatjuk kik is valójában a magukat ligetvédőknek aposztrofáló emberhalmaz tagjai, akik hippitanyát varázsoltak a Városligetben, ezzel megakadályozva a park régóta esedékes rendbetételét, vagy éppen Közlekedési Múzeum felújítását.

Heltai, a vadállat. 

Ez lesz az eredménye, ha keresztezik Pokorni Zoltán és Jaques Villeneuve külsejét Hulk fizikumával és idegrendszerével. Elképesztő hőfokon éli a mindennapjait, a szomszédok, telemarketingesek rémálma, családi ebédek állandó elrontója. Pulzusa legutóbb az anyaméhben esett 130 alá. 

Labilis idegállapota állandó veszélyt jelent a csoportra, de kénytelenek ezzel együtt élni, mert óriási érték, hogy egyedül ő tud angolul. Vészmegoldásként Matula bácsi felügyeli állapotát, aki egy kupica törkölypálinka beinjekciózásával bármikor közbe tud avatkozni, hogy megelőzze a teljes leolvadást (a képen is jól látható a háttérben aggódó tekintete). 

Ilyen egy békés demonstráló

A folyamatos terhelés miatt időszakonként hallucinációk gyötrik, a képen látható jelenetben például az új Néprajzi Múzeum eredményhirdetésére képzelte magát, de víziójában egy szellem repülőgép megzavarta a tiltakozását, amit jobb karja lendítésével küld el a kurva anyjába. 

A törpepártok kolosszusa, az LMP is megpróbálkozott a betörésével, de ez csak arra volt elég, hogy a terézvárosi képviselő-testületbe bekerüljön. Messziről kerülendő.

Címkék: Ligetvédők
https://csvm.blogstar.hu/./pages/csvm/contents/blog/28471/pics/14679819937688076_800x600.png
Ligetvédők
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?